Registracija(2), prijava i prva uputstva

O načinu kako se registrovati pisao sam u članku Registracija, pa se možete podsetiti neophodnih koraka, kako biste stigli do prijave tj. prijavljivanja na blog što je preduslov za izradu članaka (tekstova).

Kada pokrenete blog u desnoj koloni se nalazi box PRIJAVA i tekst Login na koji treba kliknuti. Pojaviće vam se pop-up prozor u koji treba upisati svoje podatke „Username:“ – korisničko ime i Lozinku. VAŽNO: Ako vam je lozinka dodeljena (od strane administratora sajta) neophodno je da je odmah promenite kako biste bili zaštićeni od neovlašćenog pristupa. (Ako ne koristite sopstveni računar NIKADA nemojte obeležavati polje „Zapamti me“).

Promena lozinke: Nakon prijave u prvom redu pojavila se linija u kojoj je prva stavka vaše korisničko ime, postavite kursor (miša) na to polje i kliknite na „Uredi moj profil“. Na novom ekranu možete menjati više parametara, ali je najbolje da ništa ne menjate (eventualno ako su greškom administratora pogrešno upisani vaši lični podaci, izmenite ih). U dnu strane upišite dva puta novu lozinku i promenu potvrdite klikom na dugme „Ažuriraj profil“. Kliknite na naziv bloga (Inovativne metode) u gornjem levom uglu.

U istom meniju (prvi natpis u prvom redu – korisničko ime) pokušajte da se odjavite („Odjava“) i ponovo, kao u gore opisanom postupku, prijavite sa novom lozinkom. Ako postoji problem obratite se na mejl adresu admin@uskolavrsac.in.rs.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>